Richard's Dinner Tapasplank 2p

Richard’s Diner Tappasplank €62,50 voor 2 personen


Read More

Bezoek Een sterrenrestaurant

Het met twee Michelin sterren bekroonde, sfeervolle restaurant ’t Nonnetje vind je op de Vischmarkt van Harderwijk.


Read More

Sportschool

Naast ons is een sportschool “AnyTime Fitness” waar u gebruik van kan maken voor €2,50 per keer. Hij is 24/7 open. Neem u dan wel uw sportschoenen en kleding mee?


Read More

Robert Perestam

Mei 2023

Super mooie kamer (Sjiek), eigen jacuzzi, zwembad èn er is zelfs een sauna! Voor ons de beste B&B waar we hebben verbleven. Eigenaren doen er alles aan om het naar je zin te maken. Dikke 10!

Jenny

Mei 2023

Een super gastvrouw. Erg vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk ontbijt Genoten van de jacuzzi en de rust. Komen graag terug!

Margriet

Mei 2023

Mooie, ruime kamer en aan alles is gedacht! Het verblijf vonden we heel ontspannen, Mirjam is heel vriendelijk en het ontbijt is uitgebreid en lekker. We hebben genoten van de eigen jacuzzi. De elektrische fietsen huren is ook een goeie tip,leuk om bijvoorbeeld naar Elburg te fietsen!

Ingrid

Mei 2023

Een compleet verzorgd nachtje weg waarin we heerlijk hebben genoten: van de warme ontvangst, de prachtige kamer die van alle gemakken is voorzien (echt overal is aan gedacht), van het uitgebreide ontbijt en natuurlijk van de privé jacuzzi. Echt een aanrader!

Agnes

Mei 2023

Wat een heerlijke B&B is dit! De gastheer en vrouw zijn superaardig en leggen je echt in de watten! De jacuzzi is genieten en de tuin, het heerlijke grote bed, de kamer en het bad ook. Wat een luxe! Hier gaan we zeker nog een keer heen!